ICON Cleansing Purify Shampoo – giliai valantis šampūnas 70 ml / 1000 ml

14.00 82.00 

ICON Cleansing Purify Shampoo – šampūnas tinkamas profesionaliam naudojimui salone, paruošiant plauką kirpimui arba sušukavimui. Šukuosena išsilaiko ilgiau, nes plaukas yra išvalomas nuo nešvarumų ir kosmetikos priemonių pertekliaus.
Aprašymas

ICON Cleansing Purify Shampoo – šampūnas tinkamas profesionaliam naudojimui salone, paruošiant plauką kirpimui arba sušukavimui. Šukuosena išsilaiko ilgiau, nes plaukas yra išvalomas nuo nešvarumų ir kosmetikos priemonių pertekliaus. Kondicionieriai ir kaukės veikia tolygiai, nes plaukas gali juos absorbuoti.

Avena sativa – avižų peptidas veikia kaip kondicionuojanti medžiaga. Be glitimo ir parabenų. Chelatai tai augalinės kilmės aktyviosios medžiagos atstato ir suteikia stiprumo. Aminorūgštys atkuria plaukų struktūrą ir odos balansą. Alavijas ir pantenolis ramina ir atkuria elastingumą, mažina plaukų pūtimąsi.

Naudojimas:

Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą. Glostydami paskirstykite per visą plauko ilgį ir palikite šampūną 5 minutėms veikti. Gerai išskalaukite.

Kilmės šalias: JAV.

Jums taip pat gali patikti…

Siekiant pagerini Jūsų naršymo kokybę, elektroninėje parduotuvėje naudojame slapukus (angl. cookies). Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje