MONELÍ

Siuntų pristatymas po spalio 12 d. 

MONELÍ
BEAUTY SHOP

Tiesiogiai gaunama informacija:

  • Paskyros duomenys: el. pašto adresas ir slaptažodis.
  • Tapatybės nustatymo duomenys: vardas, pavardė, gimimo data (jei reikalinga).
  • Adreso duomenys: gatvė, namo numeris, pašto kodas, miestas, šalis.
  • Kontaktiniai duomenys: telefono numeris ir el. pašto adresas.
  • Užsakymo duomenys: užsakytos prekės, kainos, atsiskaitymo ir siuntimo informacija.
  • Atsiskaitymo duomenys: sąskaitos duomenys, banko kortelės duomenys (jei yra) arba duomenys apie kitas atsiskaitymo paslaugas pvz. „PayPal“, Opay.lt

Netiesiogiai gaunama informacija:

  • Informacija, kaip naudojate mūsų svetaines. Pavyzdžiui, galime rinkti toliau nurodytą informaciją:
  • Įrenginio informaciją, t.y. IP adresas, operacinės sistemos versija ir įrenginio, kurį naudojate turiniui/prekėms pasiekti, parametrai.
  • Prisijungimo informaciją, t. y. Jūsų sesijos naudojimo laikas ir trukmė, užklausų terminai, kuriuos įvedate mūsų svetainėse ir bet kokia informacija, saugoma slapukuose, kuriuos nustatėme Jūsų įrenginyje (slapukų politika pateikiama žemiau).
  • Vietos informaciją, t. y. įrenginio GPS signalas arba informacija apie artimiausius „WiFi“ prieigos taškus bei mobiliojo ryšio bokštus, kuri gali būti perduota mums Jums naudojantis mūsų svetainių turiniu.

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių:

Mes galime gauti informacijos apie Jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš Jūsų arba apie Jus.

Kita mūsų renkama informacija:

Mes taip pat galime rinkti informaciją apie Jus, Jūsų įrenginį ar Jūsų naudojimąsi mūsų svetainių turiniu su Jūsų sutikimu.

Informacija apie tvarkymą:

Duomenų kategorijaTikslasTeisinis pagrindasTeisėti interesaiSaugojimo trukmė
El. pašto adresasPrisijungimo patvirtinimas, užsakymo statusų siuntimas, naujienlaiškio siuntimasBDAR 6(1) straipsnio f punktas Naujienlaiškio prenumeratos trukmė
Kontaktiniai duomenysKlientų užklausų tvarkymasBDAR 6(1) straipsnio b, f punktaiKlientų lojalumas, mūsų paslaugų gerinimas1 mėnesį nuo užklausos gavimo dienos
Kontaktiniai, duomenys, adreso duomenys, užsakymo duomenys, atsiskaitymo duomenysPrekių pristatymasBDAR 6(1) straipsnio b punktas Užsakymo vykdymas, 10 metų

Kam atskleidžiame Jūsų informaciją?

Mes atskleisime Jūsų informaciją toliau nurodytiems subjektams:

  • Įmonėms, kurios teikia paslaugas mūsų prašymu. Šių įmonių galimybė naudoti Jūsų informaciją yra ribota; jos negali šios informacijos naudoti kitais nei paslaugų teikimo mums tikslais;
  • Kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teikiamas informacinės visuomenės paslaugas.

Atvejai, kada mes galime atskleisti Jūsų informaciją kitoms šalims:

  • norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą;
  • norėdami patvirtinti savo veiksmų teisėtumą;
  • norėdami apsaugoti Duomenų valdytoją, jo teises, turtą ar užtikrinti jų saugumą;
  • galime atskleisti Jūsų informaciją susijusiai trečiajai šaliai bendrovių susijungimo, perdavimo ar bankroto atveju;
  • kitais atvejais su Jūsų sutikimu arba teisėtu Jūsų prašymu.

Ką darome, kad apsaugotume Jūsų informaciją?

Įdiegėme protingas bei atitinkamas fizines ir technines priemones, kad apsaugotume informaciją, kurią renkame turinio/paslaugų teikimo tikslais. Tačiau nepamirškite, kad nors ir imamės tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.

Garantuojame Jūsų teises

Mes garantuojame šių Jūsų teisių įgyvendinimą ir bet kokios susijusios informacijos pateikimą, esant Jūsų prašymui ar paklausimui:

  • žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  • prašyti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, įskaitant tiesioginę rinkodarą;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis („teisė būti pamirštam“);
  • prašyti savo asmens duomenų perkėlimo, tai yra leisti Jums susipažinti su savo asmens duomenimis forma, kai Jums bus pateikiami asmens duomenys įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu;
  • teisė pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Duomenų valdytojas gali nesudaryti duomenų subjektams sąlygų įgyvendinti aukščiau išvardintų teisių, kai įstatymų numatytais atvejais, reikia užtikrinti nusikaltimų, tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą, taip pat duomenų subjekto ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

Slapukų naudojimas

Jums lankantis Duomenų valdytojo interneto svetainėse, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda Duomenų valdytojui atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui. Keli slapukų naudojimo pavyzdžiai:

Slapukai leidžia atpažinti kiek unikalių vartotojų naršo tinklapyje vienu metu, tai padeda užtikrinti sklandų ir greitą jo veikimą;

Slapukai leidžia išanalizuoti surinktą informaciją apie unikalių vartotojų naršymą, tai padeda tinklapio veikimą pritaikyti prie Jūsų poreikių.

Slapukus, naudojamus mūsų svetainėse galima sugrupuoti į šiuos tipus:

  • Būtini slapukai yra griežtai būtini, kad atitinkama mūsų svetainė galėtų atlikti pagrindines funkcijas. Šie slapukai leidžia Jums naršyti svetainėje ir naudotis pageidaujamomis funkcijomis, pavyzdžiui, suteikia prieigą prie saugių svetainės sričių. Be šių slapukų negalėtume teikti paslaugų, kurios leidžia šiai svetainei veikti.
  • Veiklos slapukai renka anoniminę informaciją apie tai, kaip lankytojai naudoja svetainę. Pateikdami informacijos apie aplankytas sritis, svetainėje praleistą laiką ir bet kokias iškilusias problemas, pavyzdžiui, klaidos pranešimus, šie slapukai padeda mums suprasti, kaip lankytojai elgiasi svetainėje. Ši informacija padeda mums pagerinti svetainės veikimą.
  • Profiliavimo slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė taip pat naudoja profiliavimo slapukus, kurie gali būti įdiegti tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Mūsų svetainė taip pat nustato slapukus, priklausančius trečiosioms šalims, kurie buvo įdiegti su Jūsų išankstiniu sutikimu. Šios trečiosios šalys gali turėti prieigą prie informacijos, surinktos per jų naudojamus slapukus. Trečiosios šalys gali būti: Google Inc. (per Google Analytics, Google Doubleclick ir, kur taikoma, per Google Plus plug-in).
  • Pakartotiniai slapukai tikslinei auditorijai: naudojami rodyti produktų reklaminius skelbimus, panašius į tuos, kuriais Jūs domėjotės (pvz: rodant produktų puslapius, kuriuose apsilankėte mūsų interneto svetainėje naršant susijusias svetaines) arba išmatuoti (mūsų arba trečiųjų šalių) rinkodaros kampanijų efektyvumą.
  • Analitiniai slapukai: įrašo Jūsų pasirinkimus ir veiklą interneto svetainėje mūsų arba trečiųjų šalių statistinei analizei sekant Jūsų pasirinkimus ir naršymo elgseną pateikiant Jums suasmenintus reklaminius skelbimus.
  • Socialinių medijų slapukai: mūsų svetainė leidžia socialiniams tinklams (pvz: Facebook) instaliuoti jų slapukus pagal jų programinių įrangų komponentų reikšmes. Tokie slapukai yra tiesiogiai valdomi trečiųjų šalių ir gali siūlyti reklaminius skelbimus, kurie yra susiję su Jūsų pasirinkimais naršant kitose interneto svetainėse.

Visi šie slapukai gali būti instaliuoti tik su Jūsų išankstiniu sutikimu. Dėl šios priežasties, kai apsilankote mūsų interneto svetainėje, specialus baneris Jus informuoja, kad (i) mūsų interneto svetainė naudoja analitinius, profiliavimo ir pakartotinius tikslinės auditorijos slapukus, kurie priklauso mums ir trečiosioms šalims, ir (ii) kai uždarote banerį arba tęsiate apsilankymą interneto svetainėje paspaudžiant bet ką, išskyrus banerį, arba atidarote kitą svetainės puslapį, Jūs pareiškiate sutikimą naudoti slapukus. Jeigu nuspręsite ištrinti techninius slapukus, prašome atkreipti dėmesį, kad mes prarasime duomenis apie Jūsų sutikimą ir baneris apie slapukus Jums bus vėl rodomas kito apsilankymo svetainėje metu. Bet kada galite laisvai užblokuoti profiliavimo slapukų nustatymus (net jeigu tai ir analitiniai slapukai, priklausantys trečiosioms šalims, socialinių tinklų slapukai ar pakartotiniai tikslinės auditorijos slapukai) arba panaikinti anksčiau suteiktą sutikimą neįtakojant Jūsų apsilankymo interneto svetainėje ir atitinkamo turinio naudojimo.

Slapukų pagalba renkami šie duomenys:

Administruodami interneto svetaines bei diagnozuodami sutrikimus serveriuose, galime naudoti lankytojų kompiuterių IP adresus. IP adresas – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas tinkluose. Jis gali būti naudojamas nustatant lankytoją ir renkant įvairią demografinę informaciją. Tai daro absoliučios daugumos interneto serverių administratoriai.

Naudodami slapukus renkame duomenis apie paslaugų naudojimą. Slapukų tipai, naudojami mūsų svetainėse, nurodyti aukščiau.

Kaip valdyti ir ištrinti slapukus

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia Jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Tačiau nepamirškite, kad kai kurios paslaugos gali būti sukurtos taip, kad veiktų tik su slapukais, o juos išjungę arba tam tikrų jų dalių naudoti nebegalėsite.

Mūsų interneto svetainėje yra šie slapukai:

Informuojame, kad prisijungus prie mūsų internetinės svetainės, siekiant naudotis internetine svetaine, į Jūsų kompiuterį įrašomi slapukai. Slapukų galite nepriimti išeidami iš svetainės arba pakeisdami savo naršyklės nustatymus. Naudojami slapukai:

Stapuko pavadinimasDuomenų tvarkymo tikslasDuomenų tvarkymo laikasTipas
crumbŠį slapuką nustato svetainės, kurios naudoja „SquareSpace“ platformą. Slapukas naudojamas siekiant išvengti klastojimo kitose svetainėse (CSFR).Techninis
ss_cvrŠį slapuką nustato svetainės, kurios naudoja „SquareSpace“ platformą. Slapukas naudojamas norint atpažinti unikalius lankytojus ir sekti lankytojų apsilankymo trukmę svetainėje2 metaiAnalizė
ss_cvtŠį slapuką nustato svetainės, kurios naudoja „SquareSpace“ platformą. Slapukas naudojamas norint atpažinti unikalius lankytojus ir sekti lankytojų apsilankymo trukmę svetainėje30 minučiųAnalizė
ss_cidŠį slapuką nustato svetainės, kurios naudoja „SquareSpace“ platformą. Slapukas naudojamas norint atpažinti unikalius lankytojus ir sekti lankytojų apsilankymo trukmę svetainėje2 metaiAnalizė
ss_cvisitŠį slapuką nustato svetainės, kurios naudoja „SquareSpace“ platformą. Slapukas naudojamas norint atpažinti unikalius lankytojus ir sekti lankytojų apsilankymo trukmę svetainėje30 minučiųAnalizė
ss_cpvisitŠį slapuką nustato svetainės, kurios naudoja „SquareSpace“ platformą. Slapukas naudojamas norint atpažinti unikalius lankytojus ir sekti lankytojų apsilankymo trukmę svetainėje2 metaiAnalizė
_gaStebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.2 metusAnalizė
_gidStebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.24 val.Analizė
gat, _gat_UA-xxxxxxxxxx-xTai yra „Google Analytics“ nustatytas slapukas. Slapuko „_gat“ variantas, kuris naudojamas siekiant apriboti „Google“ užfiksuotą duomenų srautą didelio srauto svetainėse1 metaiAnalizė
_fbpŠį slapuką nustato „Facebook“, norėdami pateikti reklamą socialiniame tinkle, apsilankius šioje svetainėje2 mėnesiaiProfiliavimo
frŠį slapuką nustato „Facebook“ norėdami parodyti lankytojams atitinkamą reklamą, taip pat įvertinti reklamą.2 mėnesiaiProfiliavimo
wp_woocommerce_session_Šis slapukas nurodo unikalų parduotuvės krepšelio ID numerį, pagal kurį duomenų bazėje randamas lankytojo prekių krepšelio turinys2 dienosTechninis
woocommerce_cart_hashŠis slapukas leidžia WooCommerce e-komercijos sistemai užfiksuoti ar krepšelyje pasikeitė prekės ar jų kiekis.Iki interneto naršyklės išjungimoTechninis
woocommerce_items_in_cartŠis slapukas WooCommerce sistemoje saugo kiek produktų yra krepšelyje.Iki interneto naršyklės išjungimoTechninis
wpfront-notification-bar-landingpageŠis slapukas nurodo WordPress sistemai ar lankytojui reikia rodyti viršutinę pranešimų juostą ar nerodytiIki interneto naršyklės išjungimoTechninis

Privatumo politikos pakeitimai

MB “Dvi konsultacijos” turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką apie tai pranešdama savo svetainėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus.

Klientų atsiliepimų taisyklės

  • Šios Klientų atsiliepimų www.moneli.lt tvarkymo taisyklės (toliau – Taisyklės) nustato MB “Dvi konsultacijos” klientų atsiliepimų apie įsigytus produktus rinkimo ir jų viešinimo elektroninejė parduotuvėje www.moneli.lt, kurios savininkas ir administratorius yra MB “Dvi konsultacijos”.
  • Atsiliepimas – Kliento el. paštu arba tiesiogiai el. parduotuvėje pateikta nuomonė ar rekomendacija apie parduodamus produktus ir aptarnavimą, skelbiami interneto svetainėje www.moneli.lt.
  • Klientas – fizinis arba juridinis asmuo, įsigijęs produktus el. parduotuvėje www.moneli.lt.
  • Atsiliepimai renkami automatiškai klientui palikus atsiliepimą produkto skiltyje arba užpildžius specialią formą po to, kai įsigijo produktus el. parduotuvėje www.moneli.lt
  • Svetainėje skelbiami autentiški, t. y. tik pačių Klientų parengti ir pateikti atsiliepimai. Koreguojamas gali būti tik pranešimo ilgis (gali būti pateikiama tik dalis atsiliepimo teksto, trumpinant neperfrazuojame ir nekeičiame pranešimo esmės), akivaizdžios gramatinės ar skyrybos klaidos.
  • El. parduotuvėje skelbiami Klientų pateikti atsiliepimai, jeigu jie neprieštarauja teisės aktų reikalavimams ar nėra kitaip neetiški:
    – nėra nurodoma asmeninė ar kitokia neskelbtina informacija (pavyzdžiui, el. pašto adresai, telefono numeriai, kredito kortelės informacija ar pan.);
    – Atsiliepimų turinys yra įžeidžiantis arba nesusijęs su www.moneli.lt parduodamais produktais;
    – Atsiliepimuose yra keiksmažodžiai, grasinimai ir pan.
  • www.moneli.lt viešai rodo tik Atsiliepimą pateikusio Kliento vardą ir patį atsiliepimą. www.moneli.lt nerodomi tokie duomenys, kaip pateikusio atsiliepimą Kliento pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris ar kita informacija, kurią MB “Dvi konsultacijos” teisėtais pagrindais tvarko apie savo klientą.
  • Atsiliepimai skelbiami lietuvių kalba; už pateiktus Atsiliepimus el. parduotuvės savininkui nėra apmokama.
  • MB “Dvi konsultacijos” turi teisę keisti, taisyti ir pildyti Taisykles teisės aktuose nustatyta tvarka. Taisyklių pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo momento.

Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums el. p.: info@moneli.lt arba skambinti tel. +370 655 70 191

MB “Dvi konsultacijos”, į. k. 305192899, PVM mokėtojo kodas LT100015047112, registracijos adresas Vingio g. 5, Gilužių k., Avižienių sen., Vilniaus r. sav., LT – 14195.