KORBAN Amazon Oil plaukų atstatymo procedūra 13ml

10.00 48.00 

KORBAN Amazon Oil plaukų atstatymo procedūra 13ml – Amazonės aliejų ampulė nedelsiant sudrėkins ir atgaivins bet kokio tipo plaukus.
Aprašymas

KORBAN Amazon Oil plaukų atstatymo procedūra 13ml – Amazonės aliejų ampulė nedelsiant sudrėkins ir atgaivins bet kokio tipo plaukus, sugrąžins jiems gyvybę ir suteiks nepaprasto blizgesio.

Gilus jos veikimas atkuria plauko lipidų sluoksnį, kuris yra atsakingas už sruogų drėkinimą ir apsaugą nuo išorinių veiksnių.
Naudojimas:
  • 1/3 ampulės turinio supilkite į indelį kuriame maišysite priemonę, įpilkite 35 ml vandens, maišykite šepetėliu, kol gausis kreminė konsistencija.
  • Tepkite ant švarių ir drėgnų plaukų, įmasažuokite į kiekvieną sruogą. Palikite veikti 10-15 minučių ir kruopščiai nuplaukite.
Pastaba: Paruoškite tik prieš tepimą, naudokite nedelsiant. Šis pagrindas gali sukietėti laikant šaltomis sąlygomis. Norėdami suskystinti, pašildykite ampulę šilto vandens vonelėje.

Kilmės šalis: Brazilija.

Jums taip pat gali patikti…

Siekiant pagerini Jūsų naršymo kokybę, elektroninėje parduotuvėje naudojame slapukus (angl. cookies). Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje