MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys maišelyje Smoot Perfection Gift Set 3vnt

58.90 

MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys maišelyje Smoot Perfection Gift Set 3vnt – rinkinį sudaro: MKS eco nenuplaunamas plaukų kondicionierius X leave-in original 118mlMKS eco plaukų aliejus oil original 60 ml ir MKS eco Whip Original kūno sviestas 227 g MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys – tai nuostabus dovanų rinkinys, skirtas tiems, kurie vertina natūralumą ir efektyvumą plaukų bei kūno priežiūroje.

 

  1. MKS eco nenuplaunamas plaukų kondicionierius X leave-in original 118ml – kondicionierius, kuris tausoja plaukus ir lengvina jų iššukavimą. Keletas papurškimų šios priemonės, pripildytos argano ir kanapių sėklų aliejais, padeda suvaldyti plaukų pūtimąsi ir vėlimąsi. Taip pat ji apsaugo plaukus nuo karščio daromos žalos.
  2.  MKS eco plaukų aliejus oil original 60 ml – sumaišius argano aliejų su kanapių sėklų aliejumi, šis ypatingas eliksyras padeda ženkliai pagerinti plaukų išvaizdą ir pojūtį, todėl jis tapo daugybę apdovanojimų pelniusiu grožio specialistų pasirinkimu visame pasaulyje. Išskirtinės savybės: argano aliejus gerina plaukų būklę ir tekstūrą, neleidžia plaukams pūstis, suteikia blizgesio, perpus sutrumpina džiovinimo laiką.
  3. MKS eco Whip Original kūno sviestas 227 g – Intensyvaus poveikio minkštinamoji priemonė rankoms, kūnui ir pėdoms. Sviestas greitai įsigeria ir skirtas dažnai išsausėjančių kūno vietų (kelių, alkūnių, kulnų, sąnarių) drėkinimui. Galima naudoti kaip intensyviai drėkinantį veido kremą. Naudojant priemonę oda atrodo skaistesnė ir elastingesnė.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

Skirta: sausai/visų tipų odai. Visų tipų plaukams.

Gamintojas: MKS ECO (MARRAKESH)

Prieinamumas: Turime

Aprašymas

MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys maišelyje Smoot Perfection Gift Set 3vnt – rinkinį sudaro: MKS eco nenuplaunamas plaukų kondicionierius X leave-in original 118mlMKS eco plaukų aliejus oil original 60 ml ir MKS eco Whip Original kūno sviestas 227 g. MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys – tai nuostabus dovanų rinkinys, skirtas tiems, kurie vertina natūralumą ir efektyvumą plaukų bei kūno priežiūroje.

Šis MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys puikiai tinka tiek kaip dovana, tiek kaip pasirinkimas sau, nes jame rasite viską, ko reikia norint pasiekti tobulą išvaizdą ir komfortą. Šis rinkinys ne tik puikiai veikia, bet ir yra ekologiškas, todėl jis tinkamas tiems, kurie vertina tvarumą ir natūralius produktus. Dovanodami šį rinkinį, suteiksite ne tik grožio priemones, bet ir malonumą bei rūpestį sau ar artimajam. MKS eco plaukų ir kūno priežiūros dovanų rinkinys Smoot Perfection Gift Set – tai puikus pasirinkimas bet kokiai progai, garantuojantis šypsenas ir džiaugsmą!

 

  1. MKS eco nenuplaunamas plaukų kondicionierius X leave-in original 118ml – kondicionierius, kuris tausoja plaukus ir lengvina jų iššukavimą. Keletas papurškimų šios priemonės, pripildytos argano ir kanapių sėklų aliejais, padeda suvaldyti plaukų pūtimąsi ir vėlimąsi. Taip pat ji apsaugo plaukus nuo karščio daromos žalos. IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS: akimirksniu drėkina ir atpalaiduoja plaukus; padeda apsaugoti plaukus nuo pažeidimų; neleidžia plaukams pūstis ir elektrintis; suteikia blizgesio; Plačiai pripažintas stebukladariu, šis su daugybe užduočių susidorojantis “MKS eco X” (Original kvapas) nenuplaunamas plaukų kondicionierius turi turtingą ingredientų sąrašą, kuris akimirksniu drėkina, atpalaiduoja ir padeda apsaugoti plaukus nuo karščio ir aplinkos daromos žalos.

Išskirtinės savybės:

  • akimirksniu drėkina ir atpalaiduoja plaukus;
  • padeda apsaugoti plaukus nuo pažeidimų;
  • neleidžia plaukams pūstis ir elektrintis;
  • suteikia blizgesio;

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

Naudojimas: kad pasiektumėte geriausių rezultatų, pirmiausia naudokite MKS eco Nourish plaukus maitinantį šampūną ir MKS eco Hydrate plaukus drėkinantį kondicionierių, o po to – MKS eco X Leave-In Detangler nenuplaunamą plaukų kondicionierių. Išpurkškite reikiamą kiekį (maždaug 5 purškimus) ant drėgnų plaukų ir iššukuokite. Nenuplaukite ir formuokite kaip įprasta.

      2. MKS eco plaukų aliejus oil original 60 ml – sumaišius argano aliejų su kanapių sėklų aliejumi, šis ypatingas eliksyras padeda ženkliai pagerinti plaukų išvaizdą ir pojūtį, todėl jis tapo daugybę apdovanojimų pelniusiu grožio specialistų pasirinkimu visame pasaulyje. Išskirtinės savybės: argano aliejus gerina plaukų būklę ir tekstūrą, neleidžia plaukams pūstis, suteikia blizgesio, perpus sutrumpina džiovinimo laiką. Aliejus dėl savo apdovanojimų yra pripažintas, kaip geriausias pasirinkimas tarp garsiausių plaukų specialistų ir aukščiausios klasės kirpyklų visame pasaulyje. Jo sudėtyje gausu argano aliejaus iš Maroko ir kanapių sėklų aliejaus mišinio, kuris drėkina ir maitina plaukus, suteikia glotnumo, neleidžia pūstis ir padaro juos paklusnesnius.

Išskirtinės priemonės savybės:
• Plaukai tampa minkštesni ir švelnūs it šilkas, įgauna natūralų blizgesį.
• Dvigubai sutrumpėja džiovinimo laikas.
• Plaukai tampa elastingesni ir lengviau formuojami.
• Pastebimai pagerėja bendra plaukų būklė ir tekstūra.
• Tausoja dažytų plaukų spalvą.
• Sudėtyje nėra: alkoholio, parabenų, gliuteno, naftos, tetrahidrokanabinolo, propileno glikolio, dažiklių, flatatų.
• Kuriant gaminį nebuvo atlikti bandymai su gyvūnais.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas ir jausmingas.

Naudojimas: tepkite ant šlapių ar sausų plaukų. Išplovę plaukus šampūnu ir kondicionieriumi, užtepkite nedidelį kiekį aliejuko ant rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tepant aliejuką ant sudrėkintų plaukų, jis tolygiai pasiskirstys po plaukus, padengs juos plonu sluoksniu ir užtikrins tinkamą jų drėkinimą. Jei tepate aliejuką ant sausų plaukų, galėsite geriau prižiūrėti išsausėjusius plaukų galiukus ir pažeistas vietas, užtikrindami gražų plaukų žvilgesį. Kad pasiektumėte geriausią rezultatą, pirmiausiai naudokite MKS eco Nourish plaukus maitinantį šampūną ir MKS eco Hydrate plaukus drėkinantį kondicionierių , o po to ant drėgnų plaukų tepkite MKS eco Oil plaukų aliejų kaip pagalbinę priemonę šukuosenai formuoti ir (arba) lengvai užtepkite ant sausų plaukų, kaip baigiamąjį akcentą.

      3. MKS eco Whip Original kūno sviestas 227 g – Intensyvaus poveikio minkštinamoji priemonė rankoms, kūnui ir pėdoms. Sviestas greitai įsigeria ir skirtas dažnai išsausėjančių kūno vietų (kelių, alkūnių, kulnų, sąnarių) drėkinimui. Galima naudoti kaip intensyviai drėkinantį veido kremą. Naudojant priemonę oda atrodo skaistesnė ir elastingesnė. Subalansuoja ir palaiko tinkamą odos pH. Sudėtyje nėra: alkoholio, parabenų, gliuteno, naftos, tetrahidrokanabinolo, propileno glikolio, dažiklių, flatatų. Galima naudoti jautriai odai. Įmasažuokite į kūno odą. Galite pakartoti vietose, kurioms labiausiai reikia drėkinimo ir apsaugos.

SVARBU: laikykite vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo karščio ir atviros ugnies. Tik išoriniam naudojimui. Negerti ir nevalgyti. Patekus į akis nuplauti vandeniu.

Gamintojas: MKS ECO (MARRAKESH)

Kilmės šalis: JAV

Jums taip pat gali patikti…

Siekiant pagerini Jūsų naršymo kokybę, elektroninėje parduotuvėje naudojame slapukus (angl. cookies). Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje