-6%

Vita Liberata kūno makiažas Medium momentinio poveikio kremas Body Blur Flawless Finish 100ml

Original price was: 35.50 €.Current price is: 33.50 €.

Vita Liberata kūno makiažas Medium momentinio poveikio kremas Body Blur Flawless Finish 100ml – Body Blur tai momentinio poveikio priemonė, kuri patobulina odą, suteikia natūraliai atrodantį atspalvį bei įdegį. Kartu atspindi šviesą, todėl oda atrodo nepriekaištingai. Tinka veidui ir kūnui. Tai TOP priemonė pasaulyje ir Europoje.

 

Išskirtinės priemonės savybės:

  • Pagražina odą, maskuodamas odos nelygumus ir trūkumus
  • Tinka maskuoti mėlynes, venas ar smulkius randelius.
  • Atspinti šviesą, todėl oda atrodo nepriekaištingai
  • Odai suteikia natūraliai atrodantį atspalvį (įdegį), kuris nusiplauna
  • Gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Sudėtyje esantys ekologiški ekstraktai puikiai drėkina odą
  • Atsparus vandeniui

Atspalvis: Medium – vidutinio atspalvio odai (vidutinis-tamsus)

Skirta: visų tipų odai

Gamintojas: VITA LIBERATA

Prieinamumas: Turime

Aprašymas

Vita Liberata kūno makiažas Medium momentinio poveikio kremas Body Blur Flawless Finish 100ml – Body Blur tai momentinio poveikio priemonė, kuri patobulina odą, suteikia natūraliai atrodantį atspalvį bei įdegį. Kartu atspindi šviesą, todėl oda atrodo nepriekaištingai. Tinka veidui ir kūnui. Tai TOP priemonė pasaulyje ir Europoje.  Vita Liberata kūno makiažas – tai inovatyvus kūno makiažas, kuris suteikia momentinį efektyvumą, padedantis sukurti nepriekaištingą odos išvaizdą. Ši priemonė puikiai tinka tiems, kurie nori greitai pasiekti natūraliai atrodančio įdegio efektą, nesukeldami nepatogumų ar ilgalaikio odos dažymo.

Produktas suteikia momentinį poveikį Vita Liberata kūno makiažas greitai prisitaiko prie odos, todėl akimirksniu pasiekiamas tobulas atspalvis, be poreikio laukti, kol įdegis susiformuos. Priemonė sukurta taip, kad suteiktų natūralų ir skaidrų atspalvį, kuris puikiai derės prie įvairių odos tonų. Specialios formulės dėka Body Blur atspindi šviesą, todėl oda atrodo sveikai, švytinčiai ir nepriekaištingai. Tinka visiems odos tipams Vita Liberata kūno makiažas yra universalus sprendimas, kuris puikiai tinka tiek veidui, tiek kūnui. Vita Liberata kūno makiažą lengva naudoti, kremas greitai ir lengvai pasiskirsto ant odos, užtikrindamas tolygų ir vientisą efektą.

Kodėl verta įsigyti?

  • Greitas rezultatas: Jei skubate į renginį ar norite greitai atnaujinti savo išvaizdą, Body Blur yra idealus pasirinkimas, suteikiantis momentinį efektą be ilgalaikio įsipareigojimo.
  • Universalumas: Priemonė tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek ypatingoms progoms. Ji gali būti naudojama tiek ant veido, tiek ant kūno, todėl sutaupysite laiko ir pinigų.
  • Pripažinimas: Body Blur yra populiari visame pasaulyje ir Europoje, ją renkasi daug kosmetikos profesionalų, todėl galite būti tikri dėl jos kokybės.
  • Natūralus rezultatas: Dėl natūralaus atspalvio ir šviesą atspindinčių savybių jūsų oda atrodys nepriekaištingai ir sveikai.

Investuodami į Vita Liberata Body Blur, jūs ne tik pagerinsite savo odos išvaizdą, bet ir jausitės pasitikintys savimi, nes tai puikus sprendimas, norint greitai ir efektyviai pasiekti norimą rezultatą!

Ekstraktai:

  • Glicerilo stearatas –išlygina, drėkina odą
  • Trimetikonas – suteikia aksominės odos pojūtį
  • Pantenolis – esantis provitaminas B5 drėkina odą
  • Taukmedžio sviestas (Shea Butter) – atnaujina, drėkina, ramina
  • Tokoferilacetatas – apsauga nuo laisvųjų radikalų ir senėjimo

Naudojimas: priemonė yra skalsi, išspausti tik nedidelį kiekį. Ant veido ir dekoltė tepti pirštais makiažo teptuku ar kempinėle. Kūnui naudoti specialią pirštinę arba tepti rankomis. Priemonę ant kūno paskirstyti mažais taškeliais ir išskaidyti tolygiais sukamaisiais judesiais. Po naudojimo nusiplauti rankas. Prieš miegą nuplauti su dušo želė. Vengti patekimo į akis.

Sudėtis: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Phenyl Trimethicone, Isohexadecane, Panthenol, Disodium EDTA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Beurre)*, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Synthetic Fluorophlogopite, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide). *Organisks **Dabīgas izcelsmes ***Ecocert

Produktas sukurtas be: parabenų, sulfatų, ftalatų

Gamintojas: VITA LIBERATA

Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė

Jums taip pat gali patikti…

Siekiant pagerini Jūsų naršymo kokybę, elektroninėje parduotuvėje naudojame slapukus (angl. cookies). Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje