INOAR Água Milagrosa – purškiamas regeneruojantis fluidas 200 ml

43.00 

INOAR Água Milagrosa – purškiamas regeneruojantis fluidas sukurtas iš 17 amino rūgščių bei 4 augalinių keratinų akimirksniu atkuria drėgmę pažeistuose plaukuose. Produkto formulė praturtinta jazminais bei rožių ekstraktu suteikia plaukams intensyvaus blizgesio bei minkštumo.
Aprašymas

INOAR Água Milagrosa – purškiamas regeneruojantis fluidas sukurtas iš 17 amino rūgščių bei 4 augalinių keratinų akimirksniu atkuria drėgmę pažeistuose plaukuose. Produkto formulė praturtinta jazminais bei rožių ekstraktu suteikia plaukams intensyvaus blizgesio bei minkštumo.

Savybės:
Korėjietiška technologija;
Rezultatas vos per 10 sekundžių;
Jazminų ir rožių ekstraktas;
17 amino rūgščių, 4 augaliniai keratinai.

Rezultatas: INOAR purškiamas regeneruojantis fluidas stiprina plauko struktūrą, atkuria prarastą drėgmę plaukuose, mažina plauko pūtimasį.

Tinka pažeistiems, išsausėjusiems, porėtiems plaukams.

Naudojimas: išplovus plaukus šampūnu, nusausinkite juos rankšluosčiu ir paskirstykite fluidą ant šlapių plaukų per visą ilgį. Lengvai įmasažuokite priemonę į plauką ir leiskite jai veikti 10 sekundžių, nuskalaukite vandeniu. Geresniam rezultatui pasiekti po fluido naudokite nuskalaujamą kondicionierių.

Sudėtis:

Ingredients: Butylene Glycol, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Vegetal Collagen, Myristyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetrimonium Chloride, Dicaprylyl Carbonate, Hydroxyethylurea, Hidrolyzed Vegetal Keratin: Glycine Soja Extract (And) Wheat Amino Acids (And) Corn Amino Acids, Hydrolyzed Wheat Protein (And) Hydrolyzed Soy Protein (And) Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Glycine, Glutamic Acid, Lysine, Leucine, Methionine, Valine, Serine, Cysteine, Aspartic Acid, Alanine, Arginine, Isoleucine, Tyrosine, Threonine, Phenylalanine, Proline, Histidine, Rosa Extract, Jasminum Officinale Extract.

Kilmės šalis: Brazilija.

Siekiant pagerini Jūsų naršymo kokybę, elektroninėje parduotuvėje naudojame slapukus (angl. cookies). Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje